Starity

Keresztes Ildikó mindenkin áthajtott

2011. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nemzeti Vágtán magyar sztárok is részt vettek. A fogathajtóversenyen Keresztes Ildikó megmutatta, hogy benne nem csak egy X van.

hirdetés
Keresztes Ildikó mindenkin áthajtott

2011. szeptember 18-án került megrendezésre a Nemzeti Vágta egyik legnagyobb érdeklődést övező futama, a celeb-fogathatjóverseny. Nagy esélyes volt a győzelemre Rékasi Károly, a Barátok Közt szereplője, aki közelgő születésnapja miatt szeretett volna trófeát nyerni. A színész nem sokáig vezetett a pályán, hisz mögötte már ott volt Keresztes Ildikó, az X-faktor egyik mentora. Az énekesnő az egyik kanyarban átvette a vezetést, és keményen küzdött a többi híresség: Rékasi Károly, Pataky Attila és Piroch Gábor ellen.

„Amikor igent mondtam erre Lázár Zolinak, álmomban sem gondoltam volna, hogy sikerül három ilyen pasit legyőzni! Karcsit sajnálom, hogy a szülinapja közeledtével legyőztem, de majd meghívom egy pálinkára!” – mosolygott Ildikó, aki ezzel megmutatta, hogy ő nem csak az énekléshez ért.

A másik nagy sztáresemény a lovasvágta volt, amelyet négy év sikertelen próbálkozás után idén végül – és végre – Hajas László nyert meg. A mesterfodrász sem hitte el, hogy mekkora fölénnyel tudta maga mögé utasítani ellenfeleit.

Az eseményen nemcsak a versenyzők, hanem a nézők között is akadtak híres magyar emberek, köztük Stohl András is, akinek hamarosan megkezdődik a 10 hónapos letöltendő börtönbüntetése. A celebfutamok díjazottjai természetesen felajánlották nyereményeiket különböző alapítványok megsegítésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek