Starity

Vörösben pompázott az Emmy-gála

2011. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Emmy-gálán is születtek kínos baklövések és csodás ruhaköltemények. Egy biztos, a legtöbben vörösben vonultak végig a vörös szőnyegen.

hirdetés
Vörösben pompázott az Emmy-gála

Az idei Emmy-díj-átadót magyar idő szerint ma hajnalban tartották meg. A vörös szőnyegen ismét láthattunk csodálatos ruhakölteményeket, és persze voltak, akik csúnyán mellélőttek. Ebben az évben a divatszín azonban, úgy tűnik, a vörös, hiszen a sztárok előszeretettel húzták magukra a szenvedély színében pompázó ruhákat.

Adrianne Palicki egy felsliccelt ruhában pompázott, míg Kate Winslet egy nagyon elegáns és egyszerű darabban jelent meg, amely megmutatta bomba alakját. Lea Michele, a Glee sztárja sem lőtt mellé, és tökéletesen állt rajta a hátul kivágott estélyi. Az egzotikus szépségű Sofía Vergara egy szinte korallszínű, asszimetrikus vállú Vera Wang-ruhát választott. Az est egyik nagy nyertese a szakértők szerint Nina Dobrev, a Vámpírnaplók sorozat sztárja, aki pánt nélküli, fodros aljú Donna Karan-ruhájával levett minden férfit a lábáról.

A tüzes vörös mellett persze az élénk színek is teret hódítottak. A Glee szőke énekes pacsirtája, Dianna Agron és Katie Holmes a kék szín és az egyszerűség mellett döntöttek. Valljuk be, nem rosszul.

Az est legnagyobb baklövését talán Gwyneth Paltrow-nak tudhatjuk be. A színésznő egy rövid fekete felsőt és egy azonos színű, hosszú szoknyát viselt. A top azonban nem takarta a bevágó gumit, így az összhatás inkább nevetséges volt, mint elegáns.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek