Starity

VV5: a villalakók egymásnak estek

2011. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annamária beköltözése nem aratott osztatlan sikert. A villalakók máris összetűzésekbe kerültek.

hirdetés
VV5: a villalakók egymásnak estek

A megújult villába szombaton beköltöztek az első lakók, és ezzel megkezdődött a Való Világ 5 igazi játéka. Már az első este összeveszett Seherezádé és Veronika, hiszen a szőke ciklon megkérdőjelezte, hogy Alekosz exmenyasszonyának megvan-e mind a négy kereke. A másnap sem hozott kellemesebb élményeket. Ekkor a főzés miatt ugrottak össze egymással, de az igazi gondot mégis az este jelentette. Vasárnap költözött be ugyanis a halál fekete angyala, Annamária, aki már a belépése pillanatában kivívta társai ellenszenvét.

A hetedik lakó azonnal át akarta venni az irányítást, és privát beszélgetésre hívott mindenkit, ahol megpróbálta kiszedni a többiekből a véleményüket és az érzéseiket. Gergő az első perctől kifejezte ellenszenvét, Attila ugyanolyan furának tűnt, mint a lány, míg Fecó ravasz módon próbálta megnyerni a szimpátiáját. Seherezádé esélyt sem adott neki, inkább ő támadott először, és elmagyarázta az új társának, hogy ha nem változtat a viselkedésén, akkor egyedül marad, mint a kisujja. Annamária a személyes percek után szembeszállt azokkal, akik nem találták őt szimpatikusnak. A lány főként Gergőnek, a villa alfahímjének támadt neki, azonban a fiúval rossz lóra tett. A börtönviselt srác pillanatok alatt helyre tette, és még a nézését is lehülyézte. A felvett szerep hamar csődöt mondott, és a „buta tehén”-tekintetű lány kezdett megenyhülni.

A 6 villalakó ezután értékelte az új lakót, és Annamari végül a 10-es szimpátiaskálán 5 pontot tudhatott magáénak. Ezt köszönhette a lányoknak, akik elnézőek voltak vele. Gergő és Atosz azonban 2–3 pontnál nem értékelte többre a flegma, nagyképű és fura hozzáállását.

Ma este ismét beköltözik a villába valaki, hogy tovább borzolja a kedélyeket. Újabb lánnyal fog bővülni a csapat, méghozzá a plázacicák köréből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek