Starity

Íme a kis Matthew Alejandro!

2011. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy az várható volt, az ¡Hola! México magazin szeptember 28-ai számában jelentek meg az exkluzív képek a három hónapos kis Matthew Alejandróról, valamint gyönyörű édesanyjáról.

hirdetés
Íme a kis Matthew Alejandro!

Tegnapi cikkünkből kiderült, hogy hamarosan láthatjuk Thalía kisfiát, Matthew Alejandrót. Tényleg nem kellett sokat várni, hiszen a képek már meg is jelentek a mexikói ¡Hola! magazin szeptember 28-ai számában, amiből adunk egy kis ízelítőt a NuestraThalía.com jóvoltából!

A képekhez természetesen interjú is készült, melyben a büszke édesanya elmondja, hogy inkább egy „miniseñorcito” született, mint „kisbaba” – mely spanyolul annyit tesz: 'aprócska uraság' –, hiszen a kis jövevény rendkívül fejlett, gyönyörű, és majdnem három hónaposan már nyolc kilót nyom!

Thalía elmesélte továbbá, hogy a szülés természetes úton, teljesen problémamentesen zajlott a New York-i Monte Sinaí kórházban, s minden pontosan úgy alakult, ahogyan az tervezve volt.

A további képek az interjúval a NuestraThalía.com fotógalériájában tekinthetőek meg jó minőségben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek