Starity

Martín Karpan szeret gonoszt alakítani

2011. szeptember 22. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Martín Karpant a legtöbben A bosszú álarca és a Második élet című sorozatokból ismerik, melyekben teljesen más karakterek bőrébe bújik, azonban elmesélte, hogy szeret negatív szereplőt alakítani.

hirdetés
Martín Karpan szeret gonoszt alakítani

A Második élet című sorozat főgonoszának nem ez az első negatív karaktere. Most megosztotta rajongóival, hogy nem fél a beskatulyázástól, sőt, szórakoztatják a negatív figurák.

Az argentin származású színész a Sárga virágok az ablakban című filmmel debütált a mozikban, ettől kezdve pedig pályája felfelé ívelt, és a közönség egyik nagy kedvencévé vált – még akkor is, ha éppen rosszfiút alakított. Nem fél attól, hogy negatív szereplőként tartják számon, hiszen már főhőst is játszott a képernyőn.

Amikor megkérték, hogy írja le sorozatbeli karakterét, ezt válaszolta: „Hideg, számító, cinikus és törtető alak, aki mindent és mindenkit felhasznál annak érdekében, hogy elérje, amit akar. De ez a cinikusság, amivel a gonosz karakterek rendelkeznek, rengeteg szórakoztató pillanatot hozott számomra.”

Már Hollywoodból is megkeresték ajánlatokkal, de szívesebben marad a telenovelláknál, és emellett kipróbálná magát a spanyol moziban is. Azonban sikerei ellenére sem szállt fejébe a dicsőség, igyekszik mindig két lábbal a földön járni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek