Starity

VV5: Annamária már 16 évesen szült

2011. szeptember 23. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 szereplője 16 éves volt, amikor életet adott gyermekének, akitől később meg kellett válnia. Valószínűleg ezért is lett ennyire magába forduló és fura.

hirdetés
VV5: Annamária már 16 évesen szült

VV Annamária 14 évesen úgy döntött, hogy elhagyja a családi fészket, és önként vállalta, hogy állami gondozásba megy. 16 évesen teherbe esett, és ekkor hagyta el az intézetet. A szülei hallani sem akartak a babáról, és a lányt, párja sem támogatta, sőt azt kérte, hogy adják örökbe a kicsit, mert neki nincs ideje rá.

A lány barátai állítják, hogy Annamária előtte igazi életvidám és csinos lány volt. Erről talán árulkodnak azok a fotók is, amelyek egy internetes modellkatalógusban találhatók. A baba örökbeadása után azonban minden elromlott az életében, és teljesen magába fordult. Soha nem tudta megemészteni, hogy elszakították a gyermekétől.


Annamária régen modellkedett és nem is volt olyan fura

„A fiú már nagykorú volt, ő irányította az eseményeket. A kislányt három éve nem látta Ancsi, nem is beszél róla” – mondta el a különös tekintetű lány egyik barátnője.

A VV5 furája élete legrosszabb döntésének tartja, hogy megvált a gyermekétől, aki 3 évig szülőgondozóban volt, majd ezt követően fogadták örökbe, és a mai napig nem látta viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek