Starity

Nagy Feró: „Az X-Faktort Wolf Kati nyerte”

2011. szeptember 23. 23:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Feróval, az X-Faktor egyik zsűrijével találkozott a Tabu Tv riportere egy rendezvényen, ahol kiderült, milyen dolgokra számíthatunk az idei szériában.

hirdetés
Nagy Feró: „Az X-Faktort Wolf Kati nyerte”

„Megmondom őszintén, nem nagyon kellett készülnöm az X-Faktorra, mert erre nem lehet készülni. Az lenne a jó, ha lehetne, de sajnos ez nem így van. A nyáron nagyon élveztem a forgatásokat, nyilván én már tudom, hogy mi fog történni az X-Faktorban egészen október tizenötig” – mesélte a Feró.

A nemzet csótánya elmondása szerint sok médiát meg fog ragadni az ősz közepétől, ugyanis hatalmas kampányra készül, hogy idén az nyerjen, aki valóban sztár lehet:

„Október tizenöt után nagyon várlak titeket, nagyon nagy szükségem lesz a segítségetekre, majd akkor elmondom, hogy miért. Készülök egy akcióra, hogy a médiának minden segítségét bevessem, mert szerintem igazságos döntésnek kell születnie. Tulajdonképpen ki nyerte meg az X-Faktort? A Wolf Kati, mert őbelőle díva lett. A másik kérdés az, hogy én a Vastag Csabival nyertem, mert ő a másik nagyon profi, és én úgy is készültem, hogy közöttük lesz majd a párbaj” – számolt be a Tabu Tv riporterének Nagy Feró, aki szerint az idei mezőny kenterbe veri az előzőt.

„Az idei mezőny sokkal erősebb, mint a tavalyi, mert akik akkor nem jelentkeztek, eszükbe jutott, hogy lehet, hogy van esélyük. Most olyan versenyzőkből kellett kiválasztanom, akikkel majd az élő show-ba megyek, úgy, hogy hat versenyzőből hat zseniális, és mégis csak hármat vihetek tovább” – meséli a sztártévé videójában Feró.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek