Starity

Scarlett Johanssont kiütötték

2011. szeptember 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megsérült a The Avengers forgatásán, méghozzá Robert Downey Jr. keze által.

hirdetés
Scarlett Johanssont kiütötték

Kellemetlen élményben volt része Scarlett Johanssonnak legújabb filmje, A bosszúállók forgatásán. Kollégája, Robert Downey Jr ugyanis arcon ütötte a szép színésznőt.

A baleset Vasember szerelése miatt történt, amikor Robert és Scarlett a forgatási szünetekben beszélgettek. A színész gyakorolni próbált a szerkentyűk babrálása közben, melynek hála rossz gombot nyomott meg, és arcon ütötte a mellette álló Johanssont.

„Robert egy kapcsolót nyomott meg, ami az egyik kart kontrollálja. Szegény Scarlettet jól eltalálta, elvesztette az egyensúlyát, és leesett az emelvényről, amin épp állt” – nyilatkozta egy szemtanú.

A közelben lévő statiszták azonnal a színésznő segítségére siettek, aki viszonylag sértetlenül megúszta a balesetet, és csak mosolyogva gondol a történtekre.

„Bob nem tudott segíteni neki felkelni, mert gyakorlatilag nem tud mozogni abban a szerkezetben. Folyamatosan elnézést kért tőle, és azt ismételgette, mennyire sajnálja” – írja a National Enquirer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek