Starity

Taye Diggs gyerekkönyvet írt

2011. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különbségek elfogadásáról szóló Chocolate Me! című gyerekkönyv már a polcokon van.

hirdetés
Taye Diggs gyerekkönyvet írt

A Dr. Addison sorozat sztárja, Taye Diggs gyerekkori barátjával, Sean Evansszel együtt írt egy gyerekkönyvet, ami a Chocolate Me! címet viseli. A színész elmondta az USA Todaynek, hogy a könyv témáját a megkülönböztetés miatti küzdelem ihlette, amit gyerekkorában nap mint nap át kellett élnie.

„Büszkének kéne lenned, és megölelned a különbségeidet, függetlenül attól, hogy faji, vallási vagy más okból hátrányosnak tekintik” – nyilatkozta Diggs.

A színész felesége, Idina Menzel a következőt nyilatkozta a könyvről: „Ez egy nagyszerű gyerekkönyv. Taye legjobb barátja egy nagyon sikeres illusztrátor. A könyv alapja egy vers volt, amit a főiskolán írt. Évek óta készült erre, ami egy sötét bőrű kisfiúról szól, mint Taye, akit gyerekként terrorizáltak.”

Természetesen az első, akinek felolvastak a könyvből, az Taye és Idina kétéves kisfia, Walker volt.

„Izgatott voltam a Chocolate Me! megjelenése miatt, de még izgatottabb, amikor felolvastam azt a fiamnak. Lehet, hogy túl fiatal még, hogy megértse a bonyolultságát, de szerette, amikor olvastam neki” – mesélte a színész.

A könyv szeptember 27-én került a boltok polcaira, interneten már meg is rendelhető, valamint Chocolate Me! feliratú póló is kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek