Starity

David Arquette-re rátalált a szerelem

2011. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre továbblépett a Sikoly-filmek sztárja, és elfelejtette exnejét. David Howard Stern show-jában erősítette meg, hogy Christina McLartyval jár.

hirdetés
David Arquette-re rátalált a szerelem

A 40 éves színész büszkén elmondhatja magáról, hogy minden problémából sikerült kilábalnia. David Arquette, miután rehabilitációs klinikára vonult, hogy kezeljék idegösszeomlását és alkoholproblémáit, végre teljes életet élhet, ugyanis rátalált a szerelem Joe Francis exneje, Christina McLarty személyében.

A párost rengeteg rendezvényen lencsevégre kapták a fotósok, s most végre maga a színész döntött úgy, hogy felvállalja kapcsolatát.

„Lenyűgöző nő. Nem az a fajta vagyok, aki össze-vissza szaladgál a lányok után. Igyekszünk olyan gyakran találkozni, amennyire csak lehetséges” – nyilatkozta a Kutyafuttában sztárja, aki azt is elmondta, Courteney-val már csak baráti viszonyt ápol.

A hírek szerint Christina remek társ, ugyanis nemcsak megértő, de segítő kezet nyújt Arquette-nek az alkohol ellen folytatott küzdelem terén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek