Starity

VV5: Lilu sokkoló bejelentést tett

2011. szeptember 29. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ játékosai számára a műsor tartogat meglepetéseket. A lakóknak az Arénában kell megküzdeniük a bent maradásért.

hirdetés
VV5: Lilu sokkoló bejelentést tett

Az RTL Klub már a műsor kezdete előtt megígérte, hogy fordulatos és meglepetésekkel teli show lesz a Való Világ új szériája. Az ígéretükhöz hűen, tegnap este a lakókkal is közölték, hogy hamarosan jön az első Megmérettetés. Október 6-án két lakónak el kell hagynia a villát, és helyettük másik két ember költözhet be a Karrieristák és a Feltörekvők közül. Mindez a nézők szavazatain múlik.

A beköltözött játékosok már kezdtek megnyugodni, hogy a legutolsó lakó is köztük van, a gitárvirtuóz Csaba személyében, de az igazi verseny csak most kezdődik. Meg kell győzniük a nézőket, hogy miért éppen nekik érdemes bizalmat adni. Természetesen van még egy csavar a dologban, ami még inkább kihangsúlyozza azt, hogy az 5. széria már tényleg egy egyéni játékra épül. A villalakók az Arénában küzdenek meg egymással, és jövő hét szerdán kiderül, hogy ki az, az egy férfi és női egyed, aki védettséget élvez a többiekkel szemben.

Az a két szereplő, akire a legkevesebb szavazat érkezik szerda estétől a csütörtöki beszavazóshowig azonnal csomagolhat, és maga mögött kell hagynia a mesés főnyereményhez fűzött reményeket és a villát. Vajon kinek foszlanak szét az álmai? A műsor hivatalos oldalán megtalálható VV-méter alapján Seherezádé és Péter a legkevésbé népszerű játékosok. Lehet, hogy a szőke táncoslány és a szociálpszichológus fiú jövő hét végén már nem borzolja a kedélyeinket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek