Starity

Lindsay Lohan lekapta tervezőjét

2011. szeptember 29. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányairól elhíresült sztárt tegnap este kapták lencsevégre, amint az egyik népszerű divattervezővel vált csókot.

hirdetés
Lindsay Lohan lekapta tervezőjét

Lindsay Lohannél ugyan nem jelent semmit, ha megcsókol valakit, hiszen édesanyjával is szájra puszival fejezték ki egymás iránt a szeretetüket, enyhén ittas állapotban. Most azonban egy romantikus vacsora után történt az eset, és ráadásul egy férfivel.

A jóvágású pasi nem más, mint Philipp Plein, aki annak a márkának a tervezője, amelyet Lindsay reklámoz a 2012-es tavaszi és nyári idényben. A kampány egyik fotósorozata a héten készült el. A pár már több sajtótájékoztató és rendezvény keretén belül megjelent együtt, de tegnap édes kettesben töltötték az estét egy csendes étterem eldugott zugában. A vacsora elfogyasztása után a színésznő szenvedélyesen magához húzta a férfit és csókot nyomott a szájára.


Lindsay vajon újra szerelmes?

A TMZ információ szerint Lilo és Mr. Plein között csak munkakapcsolat van és mindössze csak együtt töltöttek egy estét. Ahhoz képest, hogy nem járnak, egészen közeli viszonyt ápolnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek