Starity

Házasodik a börtön árnyékában lévő Damu

2011. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Damu Roland megnősül. A Blikk információ szerint a munkanélküli színész megkérte barátnője kezét, aki kész hozzámenni barátjához.

hirdetés
Házasodik a börtön árnyékában lévő Damu

Damu Roland máig állítja, hogy amit Palácsik Tímea felhozott ellene, az nem igaz. A színész szerelme hisz kedvesének, ráadásul kész feleségül menni hozzá, annak ellenére, hogy a pár még csak három hónapja van együtt, ráadásul Rolandot első fokon hat év börtönre ítélték, amiért egykori barátnőjét megerőszakolta.

„Megkértem Judit kezét. A folyamatban lévő ügyeim miatt azonban egyelőre nem nyilatkozom” – mondta Damu a Blikknek.

A Jóban Rosszban egykori szereplője már másodszor került bíróságra nemi erőszak vádjával. Vajon mi késztet egy nőt arra, hogy ennek ellenére is kitartson párja mellett?

„Roland figyelmes és tisztelettudó. Kevés olyan rendes férfi van, mint ő. Hiszek neki! Azért mondtam igent, amikor megkérte a kezem, mert biztos vagyok abban, hogy nem követte el azt, amivel megvádolták. Hogy pontosan mikor házasodunk össze, még nem tudom. Abban maradtunk, hogy megvárjuk, amíg lecsillapodnak a kedélyek körülötte. Nem akarom, hogy félremagyarázzák a döntésünket, és kellemetlensége legyen még ebből is” – nyilatkozta a színész kedvese, akinek szavaiból ítélve száz százalékig hisz választottja ártatlanságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek