Starity

Visszatér a Girls Aloud

2011. szeptember 30. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben újra összeállna az angol lánybanda egy album erejéig, hogy ezzel ünnepeljék meg megalakulásuk 10. évfordulóját.

hirdetés
Visszatér a Girls Aloud

Az állítólag csak szünetet tartó banda már tervezgeti a visszatérést, és jövőre egy nagyszabású koncertkörútra indulnának. Sarah Harding a napokban azt mondta, hogy alig várja a pillanatot, hogy újra a színpadon álljon Cheryl Cole, Nadine Coyle, Kimberley Walsh és Nicola Roberts oldalán.

„Már izgatottan várom, hogy újra együtt legyünk, a régi dalokat énekeljük, és millió ember legyen a nézőtéren. Hiányzik az a kémia, ami akkor fut át a testemen, amikor mindannyian a színpadon állunk” – mondta el az énekesnő, aki a feloszlás óta inkább modellként keresi a kenyerét.

A Girls Aloud 2002-ben alakult meg az ITV1 tehetségkutató műsorának köszönhetően. Az évtized legsikeresebb brit lánycsapatának tartották őket, és számos elismerést begyűjtöttek. Első albumuk, a Sound of the Underground hamar platinalemez lett, míg a What Will the Neighbours Say? címre hallgató második nagylemez már kétszeres platina elismerést kapott rövid időn belül, akárcsak az Out of Control, amely 2008-ban jelent meg.

A hírek szerint még írásos megállapodás nem született az összeállásról, és minden lány a saját karrierjével van elfoglalva, de ennek ellenére mindenképpen meg akarják valósítani a visszatérést, sőt, egy új album piacra dobását is tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek