Starity

Rubint Réka diktálja a divatot

2011. szeptember 30. 20:08   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csipke és szatén koktélruhák, testhez simuló darabok, fekete-fehér, nude és arany színek jellemzik a Covergirls ötösfogatának idei őszi-téli kollekcióját. Az új darabokat bemutató exkluzív divatshow-n Rubint Réka is kifutóra lépett.

hirdetés
Rubint Réka diktálja a divatot

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervezővel közösen kreált 2011-es őszi-téli kollekcióját az egységesség és a variálhatóság jellemzi. Az egyes darabokat hasonló szabásvonalak mentén készítették, eltérés inkább csak az anyagokban van.

Zita ruháit továbbra is az örök elegancia határozza meg, amelyhez ebben a szezonban leginkább a natúr színek párosultak. Lindánál a 60-as éveket idéző szuper mini darabok dominálnak, némi bőrrel kombinálva. Talán Regina az egyetlen, aki egy kicsit kilóg a sorból, színesebb, bővebb vonalvezetésű ruháival. Évánál továbbra is hódítanak az állatminták, illetve újdonságként a zöld szín, amely több darabnál is visszaköszön. Sylvi örök szereleme a csipke, most is nagy hangsúlyt kapott, fekete és bézs színekkel kombinálva.

A különleges estét Dukai Regina produkciója nyitotta meg, aki egy Barbra StreisandDonna Summer-dallal szórakoztatta a vendégeket. A modell külön erre az alkalomra kreált egy kollekciót, amelyet a jóga- és sportrajongóknak, illetve a kényelmes viseletet kedvelő hölgyeknek szán.


Fotó: Red Lemon

„Nagy öröm számomra, hogy a bemutatón az új kollekció mellett ezúttal egy dallal is meglephettem a közönséget. Azt hiszem, annyi kulisszatitkot elárulhatok, hogy a színpadra lépés előtt kicsit izgultam, de mikor megszólalt a zene minden lámpalázam elszállt. Az pedig külön megtiszteltetés volt, hogy a produkcióban Balássy Szilvia táncművész is részt vett” – mesélte mosolyogva Regina.

Az est igazi meglepetése Rubint Réka új ruhakollekciója volt, aki ezúttal szögre akasztotta a sportos darabokat. Nőies, visszafogottan szexi ruháiban a fekete, piros és arany színek játszották a főszerepet.

„Bevallom, elfogott a dezsavű érzés, ugyanis pont öt éve, a divatmárka születésekor már volt egy saját kollekcióm, amely akkor hatalmas sikert aratott. Remélem, a mostani visszatérésnek is hasonlóan pozitív lesz a fogadtatása” – tette hozzá sejtelmesen Réka.

Az esemény háziasszonya Görög Zita konferálta föl a bemutató végén Keresztes Ildikót, aki a Symbol színpadán két fergeteges dallal és persze, Sugarbird ruhában koronázta meg az este hangulatát.


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek