Starity

Jesse Lee balesetet szenvedett

2011. október 01. 09:09   |   Szerző: EVEVEV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A countryénekesnőnek megsérült a lába a thailföldi nyaralása során, így mankóval kénytelen járni.

hirdetés
Jesse Lee balesetet szenvedett

Jesse Lee pár napja Thaiföldön nyaral, és egészen a tegnapi napig remekül érezte magát. A gyönyörű énekesnő azonban tegnap balesetet szenvedett, amikor elütötte egy autó, és megsérült a lába.

A sztár éppen egy bérelt motorral utazott, mikor egy autó nekiment. Szerencsére nem történt komolyabb baj, az énekesnőnek csak a lába sérült meg, ezért egy ideig mankóval kell járnia.

Jesse a Facebook-oldalán értesítette rajongóit az esetről: „Véget ért tegnap a tökéletes vakációm, amikor nekem jött egy autó, mikor a bérelt motóval mentem. Mankót kaptam. SZUPER.”

Az énekesnő még azt is megjegyezte, hogy ha zárt cipő lett volna a lábán, talán kisebb lenne a sérülése: „A szandál helyett inkább cipőt kellett volna hordanom.”


Jesse sérült lába

A sztárnak vannak fájdalmai, de mint írja, örül, hogy nem lett komolyabb baja, illetve az esetet rögtön marketingcélokra is megpróbálja kihasználni: „Örülök, hogy élek, de most fájdalmakkal küzdök. Tudjátok, mitől lennék jobban? Ha sokan megvásárolnátok az EP-met a Jesseleemusic.com oldalon!”

Jobbulást kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek