Starity

Selena Gomez már forgatja új videoklipjét

2011. október 01. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez csütörtökön kezdett dolgozni legújabb videoklipjén, mely a Hit the Lightshoz készül.

hirdetés
Selena Gomez már forgatja új videoklipjét

Selena Gomez nem akar pihenni! Bár a lány még csak 19 éves, napról napra zsebeli be az elismeréseket. Kilenc hónapja boldog párkapcsolatban él szerelmével, Justin Bieberrel, jelölték az idei MTV EMA-en, ahol még a házigazda szerepét is rá bízták. Hatalmas sikernek örvend első turnéja, csakúgy, mint nemrég megjelent lemeze. Sorra ontja magából a slágereket, és még régi barátnőjével, Demi Lovatóval is kibékült. Sel egy percre sem áll meg, máris dolgozik legújabb videoklipjén.

Selena eddig két kislemezt adott ki legújabb albumáról, a Who Sayst, és a Love You Like a Love Songot. Nemsokára még eggyel bővül a lista, ugyanis Gomez már nagyban forgatja az újabb videót. A klipet ezúttal a Hit the Lights című számhoz készítik.

A felvéteket csütörtök este, napnyugtakor készítették. A lány péntek hajnalban postolt egy képet a Twitterre, amin ő látható, forgatás közben. A kép alá ezt írta: „Forgatjuk a videómat. Fantasztikus napom van. Hamarosan jön több kép is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek