Starity

Gergő egyre közelebb kerül Seherezádéhoz

2011. október 01. 18:06   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten a jakuzziban már közel került egymáshoz a villa alfahímje és a szőke szépség. A csók valószínűleg csak azért nem csattant el köztük, mert „zavarta” őket a kamera.

hirdetés
Gergő egyre közelebb kerül Seherezádéhoz

Lilu nemrég bejelentette, hogy szerdán két már bent lévő játékost lecserélnek két új lakóra, akikre már most is lehet szavazni. Ennek eredményeként Seherezádé bepánikolt, és azt mondta Melindának, hogy nagyon fél, nehogy valaki olyan essen ki, aki közel áll a szívéhez. A lány valószínűleg ekkor a villa alfahímjére, Gergőre gondolt. A lakók lehetőséget kaptak arra, hogy néhány órát kettesben töltsenek azzal a személlyel, aki a legközelebb áll a szívükhöz. VV Gergő választása természetesen Seherezádéra esett, aki nagyon örült ennek.

A villa szenvedélyes nője legutóbb még azt mondta, semmilyen érzelmek nem fűzik Gergőhöz, valamint azt is elárulta, hogy akár két évig is kibírja szex nélkül. „Nekem nem fontos a szex, ha most azt kéri valaki, hogy két évig ne csináljam, menne! Ahogy neked is Gergő, hiszen egyszer már te is kibírtad négy évig” – mondta Seher Gergőnek azért, hogy bebizonyosítsák: akármennyire is vibrál köztük a levegő, képesek kibírni együttlét nélkül.

„Persze, ha valaki börtönbe van zárva, nincs igazán más választása, de tegyük hozzá, hogy ott nem voltak nők. Ti meg itt tekeregtek előttünk, illatoztok össze-vissza, és ha még működik a kémia is, akkor elég nehéz visszafognia magát az embernek” – mesélte Gergő. Viszont esti randijuk után ezt Seherezádé is belátta, mivel odáig voltak egymásért. Fecó szerint az alfahím és a szenvedélyes nő egymásnak lettek teremtve.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/6/63/3/cikk_2066303/6_o_VV_at_1.jpg
Fotó: Török Attila / Blikk.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek