Starity

David, Rosa, Chenoa: a régi időkre emlékeztek

2011. október 03. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három extriunfita már nagyon hiányzott egymásnak, így hát megszerveztek végre egy találkozót.

hirdetés
David, Rosa, Chenoa: a régi időkre emlékeztek

10 éve már, hogy ismerik egymást, barátságuk pedig azóta is sziklaszilárd, töretlen. Egy évtizede találkoztak először, amikor az Operación Triunfo zenei tehetségkutató műsor legelső szériájába jelentkeztek. Mindannyian sikeresen be is kerültek a szereplők közé, ráadásul a mai napig nagyon népszerűek. Rosa nyerte meg a versenyt, David 3., míg Chenoa 4. helyezést ért el.

Ezen a hétvégén Chenoa, David Bustamante és Rosa Lopez is Valenciában járt, így természetesen megragadták a kihagyhatatlan lehetőséget, és leszerveztek gyorsan egy baráti találkozót. A mallorcai énekesnő ennek örömére Twitteren szinte azonnal meg is osztotta közös képüket, az alábbi üzenettel: „Sok-sok puszi hármunktól!”

A találkozón rengeteg kedves emlék előkerült, a barátok vidáman nosztalgiáztak arról az időszakról, amely gyökeresen megváltoztatta mindhármuk életét. Laura kicsit később Twitteren üzent egy másik extriunfita barátnőjüknek, Giselának (8. lett a 2001-es versenyszériában), aki sajnos nem lehetett ott velük az évtizedes összejövetelen: „Hiányzol! Puszilunk téged! Akarunk!”

Az idő múlásával megállapíthatjuk, hogy barátságuk nem hogy gyengült volna ezalatt a 10 év alatt, hanem sokkal inkább erősödött, amely nagy valószínűséggel a későbbi évekre is kihat majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek