Starity

Bill Skarsgård nem pihen

2011. október 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbbi premierje nyáron volt esedékes, a következőt decemberben tartják Svédországban. Bill Skarsgård úgy tűnik, fiatal kora ellenére munkamániás.

hirdetés
Bill Skarsgård nem pihen

Míg a svéd mozinézők az I rymden finns inga känslor és a Himlen är oskyldigt blå című filmeket élvezték a moziban, addig a főszereplő, Bill Skarsgård a következő produkcióit, a Kronjuvelernát és a Simon och ekarnát forgatta. Jelenleg mindkettővel végzett, már csak az utóbbi decemberi premierjére vár, azonban továbbra sem tétlenkedik.

„Jelenleg szabad vagyok, nincsenek konkrét terveim, csak forgatókönyveket olvasgatok, illetve emellett a legnagyobb projektem, hogy megszerezzem a jogosítványt” – árulta el Bill.

A 21 éves színésszel nagyot fordult a világ az utóbbi időben, hiszen már a metrón is felismerik – amire ugyan számított, de elmondása szerint hosszú távon lehet, hogy fárasztó lesz neki. Nos, híres família tagja, erre már születésekor számítani lehetett.

Karrierje az elmúlt két évben 180 fokos fordulatot vett, egyes források a svéd Buster Keatonként emlegetik, de vajon mit szól ehhez Bill?

„Hát nem is tudom. Amikor egy vígjátékot forgatsz, sosem szabad úgy játszanod, hogy »most akkor viccesnek kell lenned«. Csak engedned kell, hogy a szituáció azzá váljon. Például a Kronjuvelernabeli karakterem közel van a félelmetesen tragikushoz és a komolyhoz. Én a szerepeimet igyekszem mindig úgy átadni, ahogyan a forgatókönyvben olvastam azt.”

És egy igen fontos kérdés, amelyet már a rajongók régóta boncolgatnak, ám konkrét választ eddig nem sikerült kapni rá: vajon követi apja, Stellan, és bátyja, Alexander példáját, és hollywoodi színész lesz belőle?

„Király lenne, ha ott is megismernének, ügynököm is van már Hollywoodban, viszont nem akarok megaceleb lenni, és olyan filmekben szerepelni, mint például a Twilight. Továbbra is szeretnék jó karaktereket eljátszani, a film nem mindig számít. Sajnos kevés olyan szerepajánlatot kapok, amik tetszenek is. Ezzel nem nagyon tudok számolni, és sajnos egyre kevesebb filmet gyártanak Svédországban, a filmipar manapság egyre globálisabb. Szerintem nekünk, svédeknek nagyobb előnyünk van, mint például a németeknek vagy a franciáknak, mert mi jobban beszélünk angolul.”

Nos, az ijfú Skarsgård soron következő filmjére decemberig várni kell, addig viszont a rajongóknak be kell érniük az eddig legyártott alkotásokkal, illetve a Stockholm utcáin éppen vezetni tanuló, ügyetlenkedő színésszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek