Starity

Dukai Regina fél a konfliktusoktól

2011. október 04. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell eddig nem engedte át a magánéletét a sajtónak, Gergő miatt most viszont az egész családnak el kell viselnie a kamerákat.

hirdetés
Dukai Regina fél a konfliktusoktól

Ki ne tudná, hogy Dukai Regina testvére, Dukai Gergő is a Való Világ villájának lakója, de vajon mit szól mindehhez az érintett?

„Eleinte túlzottan nem örültem ennek az egésznek. Mindig azt szoktam kérdezni azoktól, akik ezzel támadnak, hogy ők szívesen néznék-e a családtagjukat a tévében. Én nagyon szeretem a testvérem és semmiképp nem akarom eldugni a média elől, eddig is sokszor elkísért helyekre, viszont ez más! A VV-ben lévő emberek életét szétszedi a sajtó és én ezt nem szeretném” – meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki a Sugarbird legújabb, egyesek szerint koppintott kollekciójának bemutatóján vallott dilemmájáról.

„A családomat nem akarom ebbe belevinni! 10 éven keresztül úgy éltem, hogy nem vittem haza Kapuvárra kamerát, de a tesóm miatt most hirtelen azonnal be kellett engedniük anyuéknak és ezt annyira nem tartom jó ötletnek. Legalább a családi ház maradjon meg egy kis fészeknek, amit senki sem lát” – mondta Dukai Regina.

Regi jelenleg azon dolgozik, hogy a lehető legjobban kimaradjon az egész VV Gergő-féle dologból: „Nekem nagyon jó a kapcsolatom az újságírókkal, de attól félek, hogy ez emiatt megváltozik. Logikusan kiáll az ember a testvére mellett és legutóbb is egy olyan emberrel vesztem össze egy rossz cikk miatt, aki eddig mindig korrekt volt velem. Nem akarok konfliktust és a legjobban próbálom meg kezelni a helyzetet” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dukai Regina, aki Gergő börtönéveiről is vall a sztártévé felvételén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek