Starity

Újabb sorozatban Alyssa Milano

2011. október 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa Milano hamarosan két filmben is látható lesz, és 2012-ben érkezik új sorozata, az Awake.

hirdetés
Újabb sorozatban Alyssa Milano

Nemrég hozta világra első gyermekét, remek formában tartja magát, és a karrierje sincs veszélyben, hiszen a 2011-es év végén két filmje is meghódíthatja a mozikat Alyssa Milanónak. A 2012-es évre is be van már táblázva, hiszen a hírek szerint feltűnik a Ghostbusters című szellemes film harmadik részében is.

A sok filmszerep és sorozatokban való mellékszerepek után a bűbájos boszorka egy drámával dúsított sorozatban kapott szerepet. Jövőre az NBC útjára bocsátja legújabb sorozatát, az Awake-et, melynek főszereplője Melvin Abston lesz. Az már biztos, hogy a színésznő is feltűnik benne, ám azt még nem lehet tudni, hogy Alyssa állandó szereplője marad-e a sorozatnak, vagy csak néhány epizód erejéig láthatjuk.

Alyssának már volt egy önálló sorozata, ami az ABC csatornán futott 2010 áprilisától májusig, a Romantikus kaland (Romantically Challenged), ám a csatorna 4 epizód után kaszálta a sorozatot, amely eredetileg is mindössze 6 részből állt volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek