Starity

Meisa Kuroki a L'Oréal Paris arca lett

2011. október 06. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki a L'Oréal Paris Elséve arca lett a felkelő nap országában.

hirdetés
Meisa Kuroki a L'Oréal Paris arca lett

Meisa Kuroki ismét a francia márkának lett az arca, hiszen 2010-ben is a japán szépséget választották meg, hogy a divatház Elséve hajápolási szereit reklámozza a felkelő nap országában.

Az énekesnő, aki teljes mértékben első turnéjára koncentrál, nem áll meg egy percre sem, hiszen idén is szívesen elvállalta, hogy a L'Oréal arca legyen.

„Rengeteg dolgom van mostanság, de egy ilyen lehetőséget ki nem hagynék. Egyébként pedig nem is kell eljátszanom, hogy mennyire jót tesz a hajamnak ez a termék, hiszen én is ezt használom otthon. És nem azért, mert én vagyok Japánban a cég arca, hanem mert tényleg jó!” – mesélte Meisa.

Miss Kuroki visszaemlékezett, hogy milyen boldog volt, amikor tavaly a L'Oréal felkérte, hogy legyen Japánban a cég nagykövete: „Nagyon örültem, de főleg arra emlékszem, nem akartam elhinni, hogy engem kértek fel erre a megtisztelő feladatra. Imádtam mindent, a fotózástól kezdve a sajtótájékoztatóig, pont, mint most. Ennél már csak az volt nagyobb sokk, amikor az Emporio Armani kért fel 2009-ben, hogy legyek az arca az őszi–téli kollekciójuknak világszerte!” – nevetett Meisa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek