Starity

Amanda Seyfried szeret szingli lenni

2011. október 05. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő élvezi az egyedüllétet és elismerte, hogy jelenleg nem akar energiát áldozni egyetlen férfira sem.

hirdetés
Amanda Seyfried szeret szingli lenni

Amanda Seyfried elárulta, hogy élvezi a szingli életet, és nem keres párt. A színésznőnek eddig főként hosszú távú kapcsolatai voltak és állítása szerint, soha nem volt igazán ideje saját magára. A lány két évig volt Dominic Cooper barátnője, majd ezt követően Ryan Phillippe-hez fűzték gyengéd szálak. A legjobban az önállóságot élvezi mostanság.

„Nem kell senkinek bejelentkezned és számot adnod, maximum édesanyádnak. Tele vagy szabadsággal. Sokkal több dolgot megcsinálhatsz egyedül, mint párkapcsolatban” – vallotta be a Mamma Mia fiatal sztárja.

Mind e mellett ő is elismeri, hogy jó dolog, ha van kihez odabújni és megosztani az életedet, de csak akkor, ha van rá energiája az embernek. Jelenleg Amanda nyitott minden új ismeretségre, de úgy érzi nincs szüksége komoly férfira az életébe, és az előző kapcsolataiból tanulva, most már egy kollegával se bonyolódna szerelmi viszonyba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek