Starity

Reese Witherspoon fél az utazástól

2011. október 06. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő bevallotta, hogy szó szerint retteg elutazni bárhová is, mert sosem lehet tudni előre mi történhet vele.

hirdetés
Reese Witherspoon fél az utazástól

Az Oscar-díjas színésznő bevallotta, hogy retteg bárhová is utazni, mert fél attól, hogy történik vele valami. Sokszor az előkelő meghívásokat is visszautasítja e miatt. Természetesen nem igazán maga miatt aggódik, hanem azért, hogy ilyen esetben mi lenne két gyermekével, akiket a világon mindennél jobban szeret.

„Ha lehetne, sosem utaznék. Nagyon sok fóbiám van. Öt évvel ezelőtt szó szerint rettegtem az utazásoktól, de még most is nagyon rossz érzés. Tizenéves koromban nagyon bátor lány voltam, majd inkább idegeskedős. Most kicsit jobb.” – vallotta be Reese.

A sztár mind e mellett gyermekeit főként a számítástechnika világától félti. Szerinte nagyon sok rossz és ártalmas dolog van a technikában, főként az internetben, hiszen a gyerekek csak egy klikkelésre vannak a pornográfiától és a pedofíliától. Nem véletlenül nem csinálhattak maguknak Facebook profilt a kicsik, de a Skype közelébe se engedi őket édesanyjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek