Starity

Jack Sparrow visszatér?

2011. október 06. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp mindenképpen szeretné még egyszer felölteni a bolondos kalóz jelmezét, hogy örömet szerezzen.

hirdetés
Jack Sparrow visszatér?

Johnny Depp mindenképpen szeretné folytatni a kalózkodást, legalább még egy Karib-filmben. A színész idén nyáron öltötte magára negyedszerre a bolondos kalózkapitány jelmezét, de nem zárkózik el a folytatástól. Az ötödik rész valószínűleg hamarosan már nem csak egy terv lesz, hiszen az Ismeretlen Vizeken című rész is bőven hozta a megálmodott bevételeket.

Johnny a Vanity Fair magazinnak adott interjúja során mondta el, hogy ő ha törik, ha szakad minimum még egyszer szeretne Jack Sparrow kapitány lenni.

„Muszáj. Mármint, nem magam miatt. Tudod miért fontos? A gyerekeim miatt. Tudom, nevetséges. De szerinted, tényleg magam miatt csinálom? Nem, csak a gyerekek miatt.” - magyarázta mosolyogva a jóképű színész.

Amíg a Karib-tenger Kalózai nem garázdálkodnak újra, addig sem kell aggódnunk Mr. Depp miatt, hiszen hamarosan érkezik a The Rum Diary című filmje, és nemsokára befejezik a Dark Shadow című Tim Burton alkotás forgatását is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek