Starity

Sztárok zsűrizték a legjobb fodrászokat

2011. október 06. 20:08   |   Szerző: Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hajas László rendezvényén a szakmai elit és a sztárvilág prominensei értékelték a legjobb frizurákat.

hirdetés
Sztárok zsűrizték a legjobb fodrászokat

Országunk egyik leghíresebb fodrásza, Hajas László egyedülálló módon foglalkozik a szalonjaiban dolgozó fodrászaival. Nem csak a szigorú teljesítményt várja el tőlük, ahogy a legtöbb főnök, hanem a kreativitásukat is gondozza. Ennek ékes bizonyítéka a Hajas Cut&Color Competition, ahol évről évre a tanuló és a már gyakorlott fodrászok mutathatják be tudásukat. A tét nem kicsi, hiszen az év fodrásza díjat lehet hazavinni különböző kategóriákban. A rendezvénynek ebben az évben is a Symbol Galéria adott teret, itt állították ki a versenyben résztvevő fodrászok képeit, és ide látogattunk el mi is, hogy megismerjük az ötletgazda, valamint a szakmai és a sztárzsűri véleményét – írja a Bánhidi Dóra, aki a Trendmagazin újságírójaként készített cikket az eseményről.

A Trendmagazin beszámolójából kiderül, hogy megtisztelte a galériát többek között Keresztes Ildikó, Jáksó László, Vastag Csaba, Varga Viktor és Nánási Pál is.


Varga Viktor kedvenc képe

A szakmát képviselte Hennel Ádám, aki a Trendmagazin főszerkesztőjeként a legnagyobb átváltozásokat értékelte.


Hennel Ádám kedvence Metamorfózis díjat nyert

A zsűri pontszámainak összesítése után megszülettek az eredmények. A legtehetségesebb fiatal fodrászok elnyerhették a különböző kategóriák kitüntetéseit, valamint különdíjakat és ajándékokat is osztottak a szervezők.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen szempontok szerint pontoztak a zsűritagok, és hogy mi volt a véleményük a sztároknak, akkor olvasd el a Trendmagazin beszámolóját a rendezvényről!

Hajas Cut&Color Competition 2011 a Trendmagazinon »

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek