Starity

Kelly Rowland 20 éve nem látta édesapját

2011. október 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő 20 éve nem látta édesapját. Most készen áll arra, hogy találkozzon vele.

hirdetés
Kelly Rowland 20 éve nem látta édesapját

Kelly Rowland már 8 éves kora óta nem látta édesapukáját. Az énekesnőt édesanyja nevelte fel, mert az apja részeges volt. Anyja jóban volt a Knowles családdal, ők segítették át őket a nehezebb időkben – így lett nagyon jó barátnő Beyonce és Kelly.

20 év elteltével azonban az énekesnő apukája egy rádióműsorban közölte a világgal, hogy nagyon szeretné látni a lányát. Kelly nagyon örült a hírnek, de egy kis csalódottság is vegyült érzelmeibe, mert apja nem négyszemközt közölte vele a meglepetést.

„Több mint 20 éve sétált ki az életemből az apám. Nagyon nehéz volt nélküle, de túléltük. Furcsa, hogy egy rádióműsorban beszélt arról, újra felvenné velem a kapcsolatot, de részemről rendben. Már régen megbocsátottam neki. Mivel két évtizede nem láttam, én is minél előbb találkozni szeretnék vele” – mesélte el az amerikai híresség.

Kelly 8 éves kora óta Beyonce papáját, Mathew Knowlest nevezi igazi édesapjaként. Azt is elmesélte, mindig is őt szerette legjobban, Mathew úgy viselkedett vele, mintha saját lánya lenne, és mindig minden segített az énekesnőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek