Starity

Hamarosan itt a Saade Vol. 2

2011. október 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas találgatások után a minap végre újabb hírmorzsát kaphattak a rajongók a svéd énekes új albumáról.

hirdetés
Hamarosan itt a Saade Vol. 2

Az egyik legnagyobb svéd online zeneportál a napokban közölte Eric Saade idei második nagylemezének hivatalos megjelenési dátumát, illetve a borítóját.

Eric Saade első albumát tavaly májusban jelntette meg, ami Skandináviában hatalmas siker lett. Ezt követően indult a Melodifestivalenen is, amit megnyert, így ő képviselte hazáját az Eurovízión. Az európai ismertséget számára ez hozta meg, a második nagylemezét ugyan nem minden európai országban adták ki, de lényegesen több rajongóra tett szert. A Saade Vol. 1 – ami júniusban jelent meg – pedig idén ősszel már Franciaországot is kezdi meghódítani.

Tavasszal, a Saade Vol. 1 beharangozásakor már hivatalos volt, hogy duplalemezes változat lesz, amit csak később jelentet meg Eric. Az első információk nyáron érkeztek, amikor a rajongóknak elárulta, hogy novemberben lesz kapható a második verzió.

Hosszas várakozás után a napokban futótűzként terjedt a rajongók közt a hír, miszerint az új nagylemez, a Saade Vol. 2 november 30-án kerül a boltok polcaira, az online rendeléseket pedig akkor szállítják ki. A legnagyobb svéd internetes zeneáruházban 139 koronáért, vagyis átszámolva nagyjából 4200 forintért juthatnak hozzá a lemezhez a legelszántabbak, amely ezúttal egyedi, dedikált verzió.

A megjelenési dátummal együtt természetesen nyilvánosságra hozták a borítót is, amelynek fotósorozatát szeptember közepén készítették el Stockholmban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek