Starity

2011 Justin Timberlake éve

2011. október 08. 16:04   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake sikeresnek könyvelheti el a 2011-es filmet, ugyanis csak idén három mozifilmmel sokkolta a nézőket.

hirdetés
2011 Justin Timberlake éve

Timberlake idén sem pihent egy percet sem, hiszen folyamatosan új filmeket forgatott, melyek a mozivásznakon is megvillantak, illetve besorolás alatt vannak. A színész a 2011-es évben három mozifilmben is feltűnt, melyekből nagy bevételek folytak be.

Nyáron berobbant Justin és Cameron Diaz közös filmje, a Rossz tanár, mely sok ember figyelmét felkeltette, s nemcsak a csúnya szavak és dögös tanárok lepték meg a rajongókat, hanem maga Timberlake is mutatott néhány újat.

Miután a Rossz tanár-őrületnek vége szakadt, a mozik ismét egy Timberlake-filmmel tértek vissza, s ezúttal magasabbra téve a lécet, befutott a Barátság extrákkal című vígjáték, melyben a színészen kívül olyan nevekkel is találkozhattunk, mint Mila Kunis vagy Emma Stone. A film nagy sikereknek örvend, hiszen ha többről van szó, mint barátság, minden rajongó popcornnal a kezében várja a vígjáték izgalmait. A produkciót a hazai mozik jelenleg is vetítik.

Két alkotás után Justin egy harmadikkal lepte meg a nézőközönséget, melyben olyanokkal dolgozik együtt, mint Amanda Seyfried és Olivia Wilde.

Timberlake nagy sikereknek örvendhet ebben az évben, hiszen két sikeres filmje is vetítésre került a mozikban, s ha ez még nem lenne elég, a Lopott idő című sci-fiben is hamarosan a vásznakról mosolyog vissza ránk a sármos színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek