Starity

Ma jelent meg Hilary Duff második könyve

2011. október 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem napra pontosan egy éve jelent meg Hil első könyve, amely hatalmas siker lett. Most itt a folytatás.

hirdetés
Ma jelent meg Hilary Duff második könyve

2010. október 12-én debütált Hilary Duff írónőként, ugyanis ekkor jelent meg első könyve, amely az Eliixir címet kapta. A regény hatalmas sikert aratott Amerika-szerte, a The New York Times bestseller listájára is felkerült, és ahol megemlítették, csak dicsérő szavakkal nyilatkoztak róla.

Az Elixir-sorozat második kötete – amelynek címe Devoted – ma jelent meg az USA-ban és Kanadában, illetve mától lehet a világhálón is rendelni belőle. A regény szintén a Simon & Schuster gondozásában került nyomtatásba, és az állapotos Hilary társszerzője ezúttal is Elise Allen volt.

A történet ott folytatódik, ahol az Elixir abbamaradt: miután Sage-et elrabolják, Clea összetörik, már az sem érdekli, él-e vagy hal. Tudja, hogy elvesztette lelkitársát, s egyben önmaga egy részét is. Ám ha ez nem lenne elég probléma, legjobb barátja, Ben személyében látja azt, aki elárulta Sage-et. Clea egy nap úgy dönt, hogy a várakozás nem lehet opció, így kész cselekedni, ám visszatérő álmai – amelyekben lelkitársát és egyben szerelmét egy másik nővel látja – megnehezíti számára hogy egyeszséget kössön Sage ellenségeivel, hiszen Clea terve az, hogy a fiúval újra egymásra találjanak, ebben az életben, vagy akár egy másikban.

A 24 éves színész-énekesnő a megjelenés napján New York Cityben dedikálta a lelkes rajongóknak művét, ám nem ez lesz az egyetlen állomás, október hónapban az USA-t járja majd Hil, hogy népszerűsítse a könyvet, amely a várakozások szerint ismét hatalmas siker lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek