Starity

Molly Sandén új dallal jelentkezik

2011. október 12. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában nem sokat lehetett hallani Molly Sandénről, ám tegnapelőtt megmutatta a közönségének, hogy a szünet alatt sem tétlenkedett.

hirdetés
Molly Sandén új dallal jelentkezik

2009 nyár elején jelent meg első nagylemeze, a Samma Himmel, amely kizárólag svéd nyelvű, lassú, érzelmes dalokat tartalmazott, ám az album kiadása óta sem volt túlságosan elveszve Molly Sandén, hiszen blogján folyamatosan értesítette rajongóit, hogy mi történik éppen vele. Így azt is megosztotta, amikor orosz rajongói klubjától egy párnát kapott, vagy éppen ibizai nyaralásáról posztolt képeket a nyár folyamán.

Azonban egy ideje nem írt blogjára, ennek oka valószínűleg az új kislemeze körülötti munkálatok lehettek, illetve a fellépésre is készült, hiszen tegnapelőtt este mutatta be a Världens Barn nevű műsorban legújabb angol nyelvű dalát, amelyet az SVT, az egyik svéd televíziócsatorna élőben közvetített.

Az új dal címe Spread a Little Light, amely üzenete nem más, mint hogy a szeretetnek és a fénynek el kell terjednie, hiszen mi, emberek csak a reménnyel tudunk létezni, és a legkisebb fény is reménnyel tölt el bennünket a sötétségben, illetve össze kell tartanunk szeretetben és békességben.

Akit érdekel a teljes műsor, az itt tudja megnézni, illetve alább található a dal videója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek