Starity

Futószalagon jönnek Liev Schreiber filmjei

2011. október 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liev Schreibernek nem sok ideje marad pihenni, a színésznek egymás után készülnek el az újabbnál újabb alkotásai.

hirdetés
Futószalagon jönnek Liev Schreiber filmjei

Már számtalan híres szerepet tudhat a magáénak a 44 éves színész, Liev Schreiber. Olyan filmekben láthattuk az évek során mint a Sikoly-filmek első három része, az X-Men kezdetek: Farkas és a Salt ügynök.

Liev mostanság is sokat dolgozik, összesen hét filmje lát majd napvilágot a következő években. Jelenleg a The Reluctant Fundamentalist című filmet forgatja, ami két év múlva került a tengerentúli mozikba.

Még az idei évben három filmje jelenik meg a színésznek, elsőként a Goon című sport alkotás lát napvilágot, amiben Seann William Scott és Jay Baruchel lesznek Liev partnerei, valamit a Jack című film is. A 2012-es év sem telik majd el a sztár filmjei nélkül, ugyanis ekkor jelenik meg a Movie 43, amiben Kate Winslet, Hugh Jackman és Emma Stone is főszerepet játszik, valamint ugyancsak jövőre jelennek meg a Mental és a Robot and Frank című alkotások, az utóbbi az animáció kategóriában kapott helyett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek