Starity

Jessie J többé nem hord magassarkút

2011. október 16. 16:04   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie J azt a tanácsot adta, hogy mindig valami olyat viseljünk, amiben tudunk vécézni is, valamint azt is elmondta, hogy többé nem vesz fel magassarkú cipőt.

hirdetés
Jessie J többé nem hord magassarkút

Jessie J nemrégiben a brit Now magazinnak adott interjút. Az énekesnő közismert extrém viseleteiről, így nem csoda, hogy az interjúztató is érdeklődött öltözködési szokásairól; megkérte Jessie-t, hogy adjon pár jó tanácsot az olvasóknak.

„Az én legnagyobb öltözködési szabályom, hogy mindig valami olyat viselj, amiben gond nélkül ki tudsz menni a wc-re. Mindig emlékeztetem magam erre – felelte a brit dalos pacsirta. – De a legjobb tanács, amit valaha is kaptam, az az, hogy sose vegyél fel olyan cipőt, amiben nem tudsz járni, mert tönkre teszi az estédet. Higgyetek nekem! Mióta eltörtem a lábam, nem viseltem magassarkút, és végre nem fájnak a lábaim.”

Ugyanis Jess egy koncertje próbáján egy rossz lépés következtében eltörte a bokáját, és októberig mankóval kellett járnia.

A riporter megkérdezte, hogy fog-e még magassarkút hordani a 23 éves csillag, aki így felelt: „Nem hinném, hogy újra felveszek egy magassarkút. Valószínűleg kicsinosított Skechers-cípőket fogok hordani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek