Starity

Lady Gaga: „A szex igenis nagy dolog”

2011. október 16. 18:06   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga nemrég egy interjúban a szexualitásról és a párkapcsolatokról beszélt. Szerinte az embereknek várniuk kellene, mielőtt odavetik magukat valaki másnak.

hirdetés
Lady Gaga: „A szex igenis nagy dolog”

Lady Gaga mindig nagy hangsúlyt fektet a szexualitásra, legyen szó öltözködésről, videoklipekről vagy éppen koncertekről. Ez könnyen arra engedhet következtetni, hogy az énekesnő könnyűvérű, azonban erről szó sincs. Gaga elárulta, hogy idő kell neki egy kapcsolatban, míg annyira meg tud bízni párjában, hogy a hálószoba felé vehessék az irányt.

„A szex mindig is fontos volt nekem. Számomra – mint az egész generációm számára – ez az egyik legfontosabb dolog. De a szex nem semmiség! A szex igenis nagy dolog!” – mondta a poplédi a USA Todaynek.

Majd mikor a riporter megkérdezte, hogy szerinte egy kapcsolatban mennyi idő után kerülhet sor a nagy eseményre, Gaga a következő választ adta: „Remélem, hogy a fiatal nők és lányok tudják, hogy a szex még mindig nagy dolog. Ha már egy ideje együtt vannak, udvarolnak egymásnak, mielőtt ez megtörténik, az csodálatos és gyönyörű. És a férfiak is jobban fognak tisztelni, ha tiszteled a tested. Ez az én véleményem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek