Starity

A Jackson család nem jutott haza

2011. október 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 3T tagjainak egyedül kell megoldaniuk hazautat Walesből, ahol múlt héten adtak koncertet. Ugyanis a cégnek akkora tartozása halmozódott fel, hogy nem tudták hazarepíteni a pop királyának unokaöccseit.

hirdetés
A Jackson család nem jutott haza

A TMZ állításai szerinte a Global Live cég 200 ezer dollárral tartozik nekik a repülőjegyekért, amelyeket a Jackson család tagjai, Christina Aguilera és a személyzete, a Ray Charles életét feldolgozó film címszereplője, Jamie Foxx, a rapper Heavy D és közel 20 alkalmazott részére foglaltak.

Az Entertainment Travel Company szóvivője azt állítja, hogy nem volt más választásuk, mint visszavenni a jegyeket, amelyek a 3T két tagjának, TJ és Terill Jacksonnak és a két gyermeküknek volt fenntartva. A Global Live szóvivője nem nyilatkozott a történtekről.

A 3T a 90-es években alakult, melynek tagjai Michael Jackson unokaöccsei, TJ, Teryll és Taj. 1995-ben adták ki első albumukat Brotherhood címmel. A srácok gyorsan lettek híresek, de ahogyan jöttek, úgy el is tűntek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Jackson pop cég wales 3t
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek