Starity

Lindsay Lohant újra börtön fenyegeti

2011. október 17. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal celeb fittyet hány a bírói döntésre, és elfelejt eljárni az előírt kezelésekre, ezért 18 hónap börtönbüntetés várhatja.

hirdetés
Lindsay Lohant újra börtön fenyegeti

Lindsay Lohan nyaka körül újra szorulhat a hurok. A fiatal sztárt szerdán várják ismét a bíróságon, hogy megvitassák az ügyét. A hölgy ugyanis megszegte az előző tárgyalás során előírt feltételeket, és így könnyen börtön várhat rá.

A 25 éves hölgy nem járt el a kötelező pszichológiai kezelésekre, bár saját állítása szerint többször konzultált orvosával telefonon, de ez a bíróság előtt nem tűnik mentségnek. Ráadásul a kiszabott közmunkán való megjelenést is több alkalommal kihagyta. Mivel LiLo megszegte a rá kiszabott ítéletet, így a következő tárgyaláson akár 18 hónap letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik.

A jelenleg már csak botrányaiból megélő híresség egyébként a múlt hónapot Franciaországban töltötte egy divatfotózáson, amely szerinte sokkal többet ér, mint a közmunka. A rossznyelvek szerint ezt a munkát is csak azért kapta meg, mert összeszűrte a levet a kollekció tervezőjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek