Starity

Ashley Greene soha nem utálta Demi Lovatót

2011. október 18. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight üdvöskéje elárulta, hogy neki soha nem volt problémája Demi Lovatóval, sőt örül annak, hogy a lány karrierje felfelé ível.

hirdetés
Ashley Greene soha nem utálta Demi Lovatót

Ashley Greene azután kezdett el randizni Joe Jonassal, miután a fiú szakított a Disney üdvöskéjével, Demi Lovatóval. A fiatal lány ezután szanatóriumba került. Demi állapota és az új pár miatt a média attól volt hangos, hogy a két lány mennyire gyűlöli egymást, és a két rajongó tábort is egymás ellen fordította. Az Alice Cullent megformáló színésznő szerint azonban ezek a hírek a közelébe sincsenek az igazságnak.

„Nagyon örülök, hogy már jobban van. Soha nem volt problémánk egymással. De tudod, hogy megy ez. Jen Anistont is folyton Angelina Jolie-ról kérdezik” – mondta el egy interjú során a lány.

Ashley egyébként nagyon szimpatikusnak és igazán kiegyensúlyozottnak tartja az új Demit, és reméli, hogy sikeresen fog folytatódni a pályafutása. Ő sem panaszkodhat, hiszen a Breaking Dawn első része novemberben érkezik, és újra fellángolnak a fiatalok a Cullen családért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek