Starity

Máris válságban Kim Kardashian házassága?

2011. október 20. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A friss házasok ugyan mindenkinek azt ecsetelik, hogy milyen boldogok, de a barátaik szerint nem felhőtlen a kapcsolatuk.

hirdetés
Máris válságban Kim Kardashian házassága?

Kim Kardashian augusztus 20-án mondta ki a boldogító igent párjának, Kris Humphriesnak, és azóta már felröppent a közös ház és a gyermekáldás híre is. A páros azt állítja, hogy boldogok együtt, de a legfrissebb információk szerint ez nem fedi az igazságot.

Kim és Kris teljesen külön utakon járnak a barátaik szerint, hiszen míg a lány szeretné karrierjét előtérbe helyezni és a munkájára koncentrálni, addig párja a féktelen bulizást tartja a legfontosabbnak az életében. A férfi teljesen összetörte újdonsült feleségének szívét, mikor nem ment ki elé a repülőtérre, hanem inkább barátaival múlatta az időt az egyik kocsmában.

Ez persze még nem válóok, de a Star magazin információi szerint Mr. Humphries nem mondott le az agglegényéletről sem, és Miamiban csapott egy hétvégét a haverokkal, ahol az egyik exbarátnőjével is összefutott – persze állítása szerint teljesen véletlenül. Az már csak hab a tortán, hogy a fekete szépség úgy tudta, hogy ez idő alatt párja New Yorkban van.

A Kardashian lányok egyébként már a jövő évi nyaralásukat tervezik, és a barátok szerint a lány nem férjével fog elutazni. Ez nem jó jel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek