Starity

Egy angyal is feltűnik Saunders klipjében

2011. október 20. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötödik Megasztárban feltűnő énekes leforgatta első videoklipjét, amelyben egy barna hajú szépséggel gyűri össze a lepedőt.

hirdetés
Egy angyal is feltűnik Saunders klipjében

Saunders Andrásnak egy álma vált valóra, hogy videoklipet forgathatott. Eleinte félt, hogy az akcentusa nagyon kivehető lesz, de szerencsére a végereménnyel mindenki elégedett. Az Aktív egyik adásában elmondta, hogy nagyon örül, hogy magyarnak mondhatja magát, hiszen Magyarországot teljes szívből a saját hazájának tekinti.

Az énekes legelső kisfilmje a Csak veled címet kapta. A dal egyébként angol változatban is elkészült, és a Fly címet viseli. Az angol verzióval szeretne nemzetközi sikereket is elérni. András és barátnője, Tolvai Renáta együtt kerestek szereplőtársat a szexis énekes első klipjébe. A Megasztár 5 győztese elárulta, hogy egyáltalán nem féltékeny barátjára

A klip egyik érdekessége, hogy pár másodperc erejéig feltűnik benne egy ismerős arc, aki nem más, mint a magyar rapper lány, Angel. A fiatal sztár az egyik internetes oldalán osztotta meg rajongóival, hogy a tehetségkutatóból ismert énekes oldalán fog szerepelni egy kisfilmben.

Csak Veled – Werk videó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek