Starity

A The Vampire Diaries sztárja utálja az atlantai klímát

2011. október 20. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat forgatásán a fodrászoknak igazi kihívást jelent Kayla Ewell hajának megformázása.

hirdetés
A The Vampire Diaries sztárja utálja az atlantai klímát

Kayla Ewell játssza Vicki Donovan karakterét a The CW nagysikerű sorozatában a The Vampire Diaries-ban, és bár igaz, hogy az első évadban el kellett búcsúznunk a színésznőtől, de mára már kiderült, hogy nem véglegesen, hiszen a harmadik évadban ismét feltűnik.

Újra forgatni jár Atlantába, ahol a levegő és a páratartalom egyszerűen kikészíti az összes lány frizuráját, de az övével kell a legtöbbet szenvednie az ügyes kezű hajszobrászoknak.

„Mindenkinek kiakad a haja Atlantában! Mintha egy forró, ragadós és nedves sütőben lennék és a hajam begöndörödik. Hatalmas problémákat szoktam okozni a fodrászoknak. Iszonyú nehéz a hajamat egyik napról a másikra ugyanolyanná varázsolni. Az a szerencse, hogy kitűnő fodrászaink vannak a forgatások során” – vallotta be a színésznő a Sophisticate’s Hairstyle Guide magazinnak.

A színésznő egyébként határtalanul boldog amiatt, hogy Kevin Williamson újra beleszőtte a történetbe, és elárulta, hogy amikor először felhívták el sem hitte, hogy igaz ez az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek