Starity

Megverték Selena Gomezt

2011. október 21. 15:03   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csúnyán megverték a 19 éves Selena Gomezt. Aggodalomra viszont nincs ok, a színész-énekesnő jól van, csak rajzfilmbeli karakterének látták el a baját a South Park legújabb epizódjában.

hirdetés
Megverték Selena Gomezt

Nemrég adtuk hírül, hogy Selena Gomez súlyos fenyegetéseket kap egy Thomas Brodnicki nevű embertől. Úgy tűnik, nem csak Thomas akarja, hogy a Disney-csillagnak baja essék: a South Park legújabb epizódjában alaposan ellátják a fiatal lány baját.

Hogy hogyan kapcsolódik a lány a történetbe? Nos, a sorozatban szereplő iskolában az egyik gyereknek elszakad a nadrágja, és a tanárok megkérik Eric Cartmant, hogy segítsen véget vetni a szerencsétlen tanulóra irányuló cikizéseknek. Eric megtalálja a megoldást, de ő sem dolgozik ingyen. Ötletéért cserébe azt kéri, találkozhasson Selenával. Azonban míg a legtöbb gyerek inkább megölelné vagy autogrammot kérne tőle, addig Cartman szívesebben nézné, ahogy elverik.

Amikor megérkezik a mit sem sejtő Selena Gomez, rögtön megkérdezi lelkendezve a sorozat dagiját, hogy szeretne-e közös fényképet. Azonban a fiú csak annyit mond, hogy „nem kösz”, majd odaszól Mr. Mackey-nek, hogy kezdheti. Ezután a tehetetetlen hírességet kétszer hasba vágják, majd egy hatalmasat húznak a fejére egy tálcával, végül pedig kihurcolják az ajtón.

Azt nem tudjuk, hogy Miss Gomez mit szólt mindehhez, viszont ez is eggyel több közös témát adhat neki és barátjának, Justin Biebernek, akinek –szintén Cartman kérésére – egy sárkány letépi a fejét az egyik epizódban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek