Starity

Aki mindig divatban utazik: Festy

2011. október 22. 11:11   |   Szerző: Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Festy in Style hazánk egyik legjobb divatblogja, ahol most egy iPodot is nyerhetsz!

hirdetés
Aki mindig divatban utazik: Festy

Egy kislány, aki már általános iskolás éveiben is a divat szerelmese volt... –így kezdődik a Trendmagazin szerkesztőjének története és persze Festyről szól. A barbik egyenesen imádták a folyton rajzoló és tökéletes szetteket készítő pici lányt. A gimnáziumban is rajztagozatra szeretett volna menni a már felcseperedett hősnőnk, itt lépett közbe a matek-fizika világa és billentette ki kis időre a divat harmonikus vonzásköréből. Számításokkal igazolható, hogy ez, a divatot hűs árnyékba borító időszak egészen az egyetemi évek végéig tartott, ekkor a kreatív Festy újra a felszínre tört.

A Festy in Style azért is különleges Magyarországon, mert Festy saját outfiteket mutat be az olvasóknak, akiknek így lehetőségük nyílik ötletet meríteni a postokból. A divat szerelme mellett nagy szenvedélye a kalandtúra, így egy pár egzotikus tájról, trópusi paradicsomokról és csodaszép helyekről is folyamatosan tudósít blogjában. Ezért is mondhatjuk, Festy mindig divatban utazik.

A Trendmagazin szerkesztősége kiválasztott egy képet Festy galériájából, melyet kedvencüknek neveztek ki. Tippeld meg hogy ez a kép hol készült, ha helyesen válaszolsz, akkor egy iPod shuffle zenelejátszót nyerhetsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek