Starity

Britney Spears újra mozifilmben szerepelhet

2011. október 22. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spearst nem először láthatnánk a mozivásznon, hiszen ott volt az Álmok útján című filmje, valamint több sorozat mellékszereplőjeként is feltűnt már.

hirdetés
Britney Spears újra mozifilmben szerepelhet

Lehetséges, hogy hamarosan Britney a Criminal című videoklip után ismét Chris Marrs Pilieroval fog dolgozni, méghozzá egy bűnügyi filmben. A rendező mindenképpen szeretné, ha az énekesnő szerepelne benne, és ez ellen az énekesnőnek sincs kifogása – számol be a hírről a Britneyjoy.

“Ő biztosan szerepelni fog az első filmemben. Részleteket még nem tudok mondani, de mindenképp egy bűnügyi drámát képzeltem el, amelyben számos hirtelen fordulat van. Természetesen a mozifilmben neki is fogok egy szerepet szánni” – nyilatkozta Piliero az MTV-nek.

Azt még nem tudni, hogy főszereplőként lesz-e jelen Britney Spears, de valamilyen formában benne lesz a filmben, ezt garantálja Chris. “Még nem tudom pontosan a szerepét, de abban száz százalékosan biztos vagyok, hogy szerepelni fog, és Britney is mondta, hogy érdekli a dolog. Szóval rajta vagyunk az ügyön.”

A kétgyermekes családanya most újra bizonyíthatja színésznői tehetségét, hiszen első filmje, a Crossroads sajnos nem okozott osztatlan sikert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek