Starity

Miley Cyrus tudatos és szerény

2011. október 23. 11:11   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley-ról nemrég egyik kollégája nyilatkozott – ám ez nem csak jellemzés volt Douglas Booth részéről: a fiatal színész valósággal áradozott a tinisztárról.

hirdetés
Miley Cyrus tudatos és szerény

Tavaly nyáron röppentek fel a hírek, melyek szerint a LOL – Laughing Out Loud forgatásán összemelegedett Miley Cyrus és Douglas Booth együtt járnak. Douglas a mai napig nem győzi megcáfolni a pletykákat, legutóbbi interjúja során azonban emellett mást is mondott jó barátjáról, Miley Cyrusról.

„Nagyon keményen dolgozik. Fejben legalább 30 éves. Tavaly egész évben 20 millió dollárt keresett, mégis a földön jár, és nagyon szerény.”

A színész-modell fiú egy jellegzetes történetet is elmesélt arról, milyen tudatos az énekesz-színésznő. „Tudod, összetörte az iPhone-ját, és az édesanyja nem adott neki újat, erre Miley: »Ó, egek, mennyibe fog ez kerülni!« Egyáltalán nem szórja a pénzt.”

Talán nem sokan gondolnánk, hogy a Cyrus lány valóban ennyire összeszedett a magánéletben. Ha ez valóban így van, akkor most kellemeset csalódtunk Miley-ban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek