Starity

Lindsay Ellingson: „Valóra vált az álmom”

2011. október 23. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret egyik angyala csak nemrég robbant be a köztudatba, máris óriási sikernek örvendhet, elvégre hamar sokak kedvenc modelljévé vált.

hirdetés
Lindsay Ellingson: „Valóra vált az álmom”

Lindsay Ellingson ugyan már 2005-ben megkezdte karrierjét, ám az igazi nagy áttörést csak 2007-ben tudhatta magáénak, amikor is kifutóra léphetett a Victoria’s Secret divatbemutatón. Azóta folyamatosan modellt áll a márkának, valamint a Body by Victoria kampány szóvivője lett olyan neves modellek mellett, mint Marisa Miller, Alessandra Ambrosio vagy Emanuela de Paula.

„Kis koromban mindig azt játszottuk a barátnőmmel, hogy modellek vagyunk. Amikor a szüleim nem voltak otthon, felvettük anyukám ruháit és magas sarkúit, kijelöltünk a házban egy kifutónak tökéletes helyet, és végigmentünk rajta többször is. Mindig arról álmodtam, hogy modell leszek. Amikor az iskolában megkérdezték, mi szeretnék lenni, a válaszom az volt, modell, a többiek pedig mind kiröhögtek, és próbáltak kiábrándítani ebből az álomból. Szerintük soha nem jött volna össze, de én kitartottam, és nem adtam fel, amire vágytam, most pedig itt vagyok. Valóra vált az álmom” – mesélte.

Lindsay azóta folyamatosan a fellegekben jár, hiszen egyre több nagyobb szabású megbízatást kap a VS-től. 2011 őszén például a Gorgeous Beauty kampány arca lett, a 2011-es karácsonyi reklámban is szerepet kapott, valamint november 9-én láthatjuk a divatbemutatón is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek