Starity

Chord Overstreet visszatér a Glee-be

2011. október 23. 18:06   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chord Overstreet, aki a második évadban Sam Evanst alakította a nagy sikerű musicalsorozatban, még idén visszatérhet a képernyőre.

hirdetés
Chord Overstreet visszatér a Glee-be

Idén nyáron nagy port kavart, hogy a Glee-ből több sztárt is kiírtak, főleg úgy, hogy néhány szereplő már idén szeptemberben sem tért vissza a képernyőre. Egyik ilyen karakter volt a Chord Overstreet által megformált Sam Evans is, akiről csak annyit lehetett tudni, hogy családjával elköltözött. Most azonban a rajongók örülhetnek, hiszen a színész nagy valószínűséggel még idén visszatér a Glee stábjába.

Jelenleg az utolsó tárgyalások folynak a visszatéréssel kapcsolatban, és ha minden jól megy, valószínűleg már december elején láthatjuk őt a műsorban. A színész elmondta, nagyon hiányzott neki a forgatás, és kollégája, valamint az egyik stábtag azt nyilatkozta, hogy nekik is nagyon hiányzott Chord, és mindenki csak nyer azzal, ha visszatér.

Arról azonban egyelőre még nincsenek információk, meddig lesz látható a sorozatban, és milyen hatással lesz ez a többi karakterre, de reméljük, sok izgalmat várhatunk majd ezzel kapcsoltban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek