Starity

Emily Osment: „Minden nap sírtam!”

2011. október 26. 01:01   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke tehetség új filmjét, a Cyberbullyt már bemutatták a nagyközönségnek, ám Emily csak most vallotta be, mennyire megviselte érzelmileg új filmje.

hirdetés
Emily Osment: „Minden nap sírtam!”

Emily Osment karrierje szépen alakul: legújabb filmje hatalmas siker lett, ráadásul a fiatal csillag már legújabb albumán dolgozik. Igen, mi csak ennyit láthatunk, amint a 19 éves lányt egymás után érik a sikerek. Ám a kulisszák mögé bepillantva hamar rájöhetünk, hogy emögött mennyi munka, és érzelmi megterhetés áll.

Emily nemrég elárulta, mit jelentett számára a film a forgatásokon kívül: „Azt hiszem, soha nem tapasztaltam, milyen a piszkálódás vagy a zaklatás, annak ellenére, hogy privát gimibe jártam, és általánosban is váltottam iskolát, szóval tényleg minden esélyem megvolt rá, hogy kiközösítsenek, de valahogy megúsztam. A film előtt valahogy úgy álltam hozzá, hogy »Á, ez nem olyan nagy ügy«, meg tudod, »Csak nevess rajta«. Ha valaki rosszat mondott rám, elvicceltem. Azután, hogy megcsináltuk a filmet, és olyan emberekkel beszéltem, akiket tényleg zaklatnak, megtanultam, hogy ez az egész életükre kihat, főleg, ha internetes zaklatásról van szó, mert az követ az otthonodba is, és mindenhol ott van. Olyan, mint egy elektronikus lábnyom, amitől nem tudsz szabadulni.”

A színésznő bevallotta, korántsem volt könnyű végigcsinálnia a filmes munkálatokat: „Minden nap sírtam a forgatáson, minden egyes nap.”

Mindenesetre reméljük megérte a sok nehéz pillanat, mert a film nagyon sok olyan embernek adhat erőt, akinek segítségre van szüksége. Kívánjuk, hogy a kampány továbbra is ilyen sikeres legyen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek