Starity

Érkezik az ünnepi Glee-album is

2011. október 27. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat albumai hatalmas népszerűségnek örvendenek, és a tavalyi karácsonyi korong sikerén felbuzdulva idén is együtt ünnepelhetünk a Glee sztárjaival.

hirdetés
Érkezik az ünnepi Glee-album is

A karácsonyi lemez kiadása nagyon népszerű a sikeres sztárok körében. Idén Justin Bieber is piacra dobja első ünnepi korongját, de a Glee sorozat szereplői sem tétlenkednek. A fiatal tehetségek már másodjára örvendeztetik meg a rajongókat egy különleges karácsonyi albummal.

Az új Glee: The Music The Christmas Album Vol. 2 a legszebb és legismertebb karácsonyi dalokat tartalmazza. Mariah Carey nagy sikerű All I Want For Christmas című számát Amber Riley énekelte fel, a Santa Baby című dalt Naya Rivera feldolgozásában hallhatjuk, míg a Do They Know It’s Christmast közösen adja elő a banda. E mellett pedig még 12 csodálatos szerzemény kap helyet az albumon.

A karácsonyi korong November 15-én jelenik meg Amerikában, de már most előrendelhető az iTuneson. A Do They Know It's Christmas című szám pedig már hivatalosan is megjelent a YouTube videómegosztó portálon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek