Starity

Debby Ryan: „Szeretem Demi Lovato zenéjét”

2011. október 27. 17:05   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney fiatal felfedezettje az MTV-nek adott interjúja során beszélt Demi Lovatóról, valamint kitért az énekesnő új albumán lévő egyik dalra is.

hirdetés
Debby Ryan: „Szeretem Demi Lovato zenéjét”

Debby Ryan számára most érkezett el az idő, hogy ne csak a Zack és Cody élete a fedélzeten egyik mellékszereplőjeként ismerje a világ: megérkezett saját sorozata, emellett első albumának megjelenésére is sor kerülhet idén. Nemrég az MTV is készített vele egy interjút, amely során Demi Lovatóról is esett szó.

„Egy dolog Demiről; ő mindig képes megmutatni a sebezhetőségét, az erejét, és az egész személyiségét a zenéjén keresztül. Azt hiszem, jó úton jár, hogy rátaláljon a hangjára és megújítsa azt, úgy, hogy közben nagyszerű emberekkel dolgozik” – mondta el a fiatal híresség.

Ami azt illeti, Demi sikeresen rátalált a hangjára, és frissen kiadott albumán egy teljesen új zenei stílusban hallhatjuk az énekesnőt. Debby a címadó dalról is ejtett néhány szót.

„Egy kicsit már belehallgattam az Unbrokenbe. Toby Gam írta Kerlivel, akivel a Skyscraperen is együtt dolgoztak. Megírták és megalkották, és amikor összetették Demivel, az csodálatosra sikerült. Ez a dal nagyon-nagyon erős, és sok mindenre képessé tesz” – vallotta be elismerően a fiatal Disney-csillag.

Kíváncsian várjuk, hogy Debby vajon képes lesz-e nagy elődeinek, Selena Gomeznek, Miley Cyrusnak vagy akár Demi Lovatónak a nyomdokaiba lépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek